sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Our weekend with Sherlock Holmes



Kun P käväs viikonloppu reissulla täällä niin meidän ehdoton teema oli Sherlock ja haluttiin käydä jollain kuvauspaikoilla ja ylipäätänsä fiilistellä Lontoota Sherlockin näkökulmasta.




Perjantaina käytiin illalla syömässä The Sherlock Holmes nimisessä pubissa joka sijaustee Embankmentin tuben läheisyydessä. Alakerran baari puoli oli tupaten täynnä kuten arvata saattaa, mutta yläkerran ravintolapuolella oli paljon hiljasempaa. Ruoka oli hyvää ja eikä mitenkään kallista. Pubissa ei ollu oikeestaan mitään uudesta Sherlockista vaan kaikki perustu alkuperäsiin ja sinne oli myös tehty Sherlockin olohuone, se oli ihanan täynnä kaikkee pieniä yksityiskohtia. 






Lauantaina käytiin Museum of Londonissa ja Sherlock Holmes näyttelyssä. Se keskitty kans aika paljon alkuperäsiin mutta mukana oli otettu myös uudet elokuvat ja tv-sarja. Vaikka näyttely ittessään oli suhteellisen pieni niin sinne oli saatu paljon tavaraa ja kattottavaa. Tykkäsin kovaa! 





Käytiin launataina kans Speedy's Caféssa syömässa lounasta joka seki oli tosi hyvää eikä mitään kallista jos miettii mitä ihan keskustassa saa pulittaa hampparista ja toi oli sentään kunnolla tehty. Otettiin tottakai pakolliset kuvat oven edessä joka toimii 221b:nä sarjassa ku ne kuvaa ulkoota päin. Itehän olin setlockaamassa tammikussa kun ne kuvat x-mas specialia ja oli kiva nähdä paikka lähempää ja ihan sellasena kun se oikeesti näyttää kun viimeks siellä oli ne viktorian aikaset lavasteet paikoillaan. 





Kolmas Sherlock juttu mitä tehtiin kans oli et käytiin kattomassa se sairaala jossa ne välillä hengaa ja jonka katolta Sherlock pomppii alas kakkosen lopussa. Yritettiin muistella että missäs se Watson seisoo ku ne puhuu Sherlockin kans puhelimessa. Paikalla oli joku muukin fani kuvaamassa kyseistä sairaalaa ja ne työmiehet jotka siellä oli jotain korjailemassa niin ei näyttäny ollenkaan yllättyneiltä ku heiluttiin siellä puhelimet ja kamerat kädessä :D 





Sunnuntaina sit käytiin St.James parkissa kun sielläki on Sherlockia kuvattu, mutta muuten tehtiin kaikkee muuta.

Eli siinä meidän aika Sherlock painotteisesta viikonlopusta johon kuulu myös käynti Selfridgesillä koska alotin kattomaan Mr.Selfridge sarjaa ja se on vaan niin hyvä! Pian on kakkos kausi katottu :D






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti